Välkommen till Sandvikensupporters resebokning!

Vi kommer att ordna resor till alla matcher som det finns intresse att åka på. Vissa matcher kommer vi att åka bil/minibuss och kan då komma att behöva extra chaufförer, kan du tänka dig att hjälpa till? Skriv det i övrigt rutan i kassaläget.

Priser på resorna kommer att vara: (bussresa och entré) Gäller inte slutspelet!

- Bollnäs, Edsbyn, Broberg/Söderhamn, Sirius och Västerås kommer resan att kosta 250 kr för medlemmar och 300 kr för icke medlemmar.
- Hammarby och AIK kommer resan att kosta 300 kr för medlemmar och 350 kr för icke medlemmar.
- IFK Vänersborg, Vetlanda, Motala och Villa Lidköping kommer resan (minibuss) att kosta 350 kr för medlemmar och 400 kr för icke medlemmar.

Vid stor buss kommer resan att kosta 450 kr för medlemmar och 500 kr för icke medlemmar. (Minst 25 personer för att det ska bli en stor buss)

Sirius/AIK på samma dag!

Lördag den 16 november kommer det bli en dag i bandyns tecken!

Både herrarna och damerna har bortamatch och Sandvikensupporters kommer att anordna en resa till båda matcherna. Herrarna börjar med mötet mot Sirius kl. 13.15.
Efter matchen hoppar vi in i bussen för att fortsätta ner till Stockholm för att se damerna möta AIK kl. 17:30.
Priset för denna dag kommer att vara 350 kr och i priset ingår: Busstransporter under hela dagen, enklare lunch på resan ner till Uppsala, fika under resan till Stockholm samt enklare kvällsmat.

- Kalix, en resa över två dagar. Resan kommer att kosta 2000 kr och i priset ingår transport t.o.r Arlanda, flygbiljett t.o.r Luleå, samt del i dubbelrum och alla lokala transporter. Inställd på grund av att dom spelar i fel division detta år!

Mer information om avresetider finns under varje specifik resa.
Frågor? Välkommen att maila till: resor@sandvikensupporters.se

Börja din resebokning HÄR