Om oss

SAIK Bandy:s Supporterklubb är den svenska idrottsföreningen Sandvikens AIK/BK:s supporterklubb med ordförande David Bichsel i spetsen. I stadgarna står: "Stödja SAIK och främja intresset för bandy i största allmänhet och för SAIK bandy i synnerhet".

Sandviken Supporters bildades den 14 februari 1995 av bland annat Peter Hedlund som blev ordförande fram till säsongen 09/10 när han lämnade ordförandeposten. Under 2015 kommer supporterklubben att fylla 20 år och det kommer vi att fira med olika aktiviteter under säsongen 2014/2015.

Sandvikensupporters uppgift är att stödja Sandvikens AIK/BK på hemma matcher samt även på borta matcherna. Målet i supporterklubben är att anordna resor till alla bortamatcher som spelas under säsongen. Kravet som ställs är att det minst ska vara 2 personer som vill åka och att en av dem vill köra.

Som medlem i Supporterklubben har ni bland annat följande förmåner:

- Billigare resor till bortamatcher
- Rabatter på diverse ställen (mer info om detta kommer med medlemskorten och på hemsidan)
- Supporterfesten där man får chansen att träffa spelarna och ledare över en bit mat innan säsongen börjar.
 Medlemsavgifterna är 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdomar upp t o m 16 år.

Exempel på populära resor de senaste åren:

- Göteborg: En tvådagarsresa med buss och hotell övernattning. Efter matchen brukar vi äta middag med spelarna. Priset brukar vara 1200 kr/person.
- Kalix: En tvådagarsresa med flyg (Arlanda) och hotell övernattning. Efter matchen brukar vi äta middag med spelarna. Priset brukar vara 2000 kr/person.
- Villa Lidköping: En tvådagarsresa med buss och hotell övernattning. Efter matchen brukar vi äta middag med spelarna. Priset brukar vara 1100 kr/person.
- Gripen/Trollhättan: En tvådagarsresa med buss och hotell övernattning. Efter matchen brukar vi äta middag med spelarna. Priset brukar vara 1200 kr/person.